Gregory Page

Nieuw album Let’s Fall In Love Again verschijnt 2 oktober.

Het nieuwe album Let’s Fall In Love Again van Gregory Page bevat tien romantische liefdesliedjes waarmee de singer-songwriter, die vaak wordt omschreven als schaamteloze dromer, terugkeert naar een lang vervlogen muzikaal tijdperk. De nummers ademen de sfeer van onschuld, romantiek en de joie de vivre van het begin van de vorige eeuw uit en zijn even nostalgisch als eigentijds. Let’s Fall In Love Again is een eerbetoon aan de geweldige muziek die werd geschreven op Tin Pan Alley en biedt een rustmoment in een wereld waarin de hectiek het dagelijks leven steeds meer lijkt te regeren.

Samen met zijn muzikale mentor Mr. Lou Curtiss, eigenaar van een vijftig jaar oude platenwinkel in San Diego, heeft Gregory door de jaren heen veel verschillende muziekstijlen verkend. Daardoor is zijn smaak steeds uiteenlopender geworden en kiest hij binnen zijn eigen composities ook niet voor één specifiek genre. Eigenlijk van alles wat Curtiss in zijn winkel verkocht hoor je wel iets terug in de muziek van Gregory Page. Of dat nu Al Bowley, Woody Guthrie of Sophie Tucker is.

Bekijk hier de album teaser: https://vimeo.com/136181846

De concerten van Gregory Page zijn een kruising tussen een vaudeville cabaret act en een folk revival show. Compleet met liedjes, verhalen en humoristische poëzie. In oktober gaan Gregory Page & His Accompanists op tournee door Nederland en doen daarbij de volgende podia aan:

17/10   Underground, Lelystad

18/10   Mezz, Breda

19/10   People’s Place, Amsterdam

20/10   Luxor Live, Arnhem

21/10   Cobblestone, Oldenzaal

22/10   Beaforthuis, Austerlitz

23/10   PeTiCantus, Hoorn

25/10   Paard van Troje, Den Haag

Foto: CB Images