Moke

Band komt in het najaar met nieuw album.

Fans van Moke moeten nog even geduld hebben tot dit najaar. De band kondigt vandaag de releasedatum aan van de nieuwe plaat. ‘The Time Has Come’ is de toepasselijke titel van het vierde studio-album van de Amsterdamse band en verschijnt op 13 november.

Moke keert terug met ‘The Time Has Come’, een krachtig album waarop de band haar hernieuwde dynamische energie laat horen. De eerste single van ‘The Time Has Come’ werd in mei uitgebracht en is een voorproefje op wat komen gaat. ‘Let It Burn’ is een typische Moke track met hun herkenbare sound. Het nieuwe album werd opgenomen in de ICP Studio’s in Brussel en Studio 150 in Amsterdam.

De band, bestaande uit zanger/gitarist Felix Maginn, toetsenist Eddy Steeneken, bassist Marcin Felix en drummer Rob Klerkx, versterkte zich met gitarist Robin Berlijn, ook bekend van Fatal Flowers en Kane. De vijfkoppige band zal in november voor het eerst gaan touren met het nieuwe album. Drie shows staan nu gepland, te weten in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam.

Het is een bijzonder jaar voor de band. Naast de nieuwe single en het nieuwe album viert Moke dit jaar ook haar 10-jarig jubileum.

MOKE LIVE

12 november Tivoli De Helling, Utrecht

14 november Tolhuistuin, Amsterdam

15 november Rotown, Rotterdam

Luister ‘Let it Burn’ op iTunes of Spotify.

Bekijk de officiële videoclip van ‘Let it Burn’ hier!

MOKE LINKS

http://www.mokemusic.com/

https://www.facebook.com/moketheband

https://twitter.com/moketheband

https://instagram.com/mokemusic/

https://www.youtube.com/user/moketheband