FestyLand

Programmering festival compleet.

Met nog enkele weken te gaan is de programmering van FestyLand 2015 compleet! De organisatie voegt met gepaste trots onder andere Andy Frasco (USA), Yellow Claw en The Brahms aan de tot nu toe bevestigde sterke line-up toe. De achtste editie van FestyLand vindt plaats op 9 en 10 oktober bij recreatiepark Hemelrijk te Volkel. Eerder werden Guus Meeuwis & Band, Dotan, Jett Rebel, Lil’ Kleine & Ronnie Flex, John Coffey, Firebeatz, Memphis Maniacs, Kraantje Pappie, FeestDJRuud, Mr. Polska, The Dirty Daddies, Muyayo Rif (SP), Navarone, Tony Junior, DBSTF, BZB, Vato Gonzalez & MC Tjen, The Wetnecks, Extince en Michel de Hey al bekendgemaakt.

De uit Californië afkomstige Andy Frasco is momenteel hard bezig om Nederland te veroveren! Met zijn opzwepende party blues muziek neemt hij de Californische zon mee naar FestyLand. Zijn optredens worden omschreven als een georganiseerde chaos dat aan zal zetten tot een goede danspartij! De grote zomerse 3FM megahit Wild Mustang van Yellow Claw, Cesqeaux en Becky G kan je niet ontgaan zijn! Live weet deze act er keer op keer weer een dikke party van te maken, met vette tracks en een interactieve show. Be prepared! The Brahms is ontstaan op de Herman Brood Academie en maakt een dansbare mix van Afrikaanse grooves en indie-muziek. Met het vrolijke Golden hebben ze een 3FM megahit te pakken! Samen met Rondé en PAUW maken zij op vrijdag de 3FM Serious Talent line-up in de PulFiction compleet.

De volledige line-up is hier te vinden!

Voor meer info en tickets surf naar www.festyland.nl