Food Truck Festival TREK

Succesvol Food Truck Festival gaat laatste weekend in.

Het succesvolle culinaire Food Truck Festival TREK is bijna afgelopen. Nog één laatste dag strijkt het festival neer in het Westbroekpark in Den Haag.

TREK met haar vele mobiele keukens waar van alles te koop is voor de fijnproevers trok de hele zomer door Nederland. Tijdens het culinaire festival draait het voor het belangrijkste deel om heerlijk eten! Op het Food Truck Festival TREK vind je tientallen mobiele keukentjes waar je de lekkerste hapjes kunt halen. Sushi, pizza, kipsaté, taartjes, burgers, maar ook overheerlijke drankjes.

Het gratis toegankelijke Food Truck Festival wordt opgeluisterd door live muziek, theater en kleinkunst. En….TREK is gratis toegankelijk! Voor een klein bedrag krijg je bij aankoop van je eerste drankje een speciaal TREK-glas, gemaakt van milieuvriendelijk hardplastic. Dat glas wordt bij elke tapbeurt schoongespoeld en weer gevuld! TREK: Om heel veel trek van te krijgen!

Fotografie: Loes van der Kraats