HOSSA Festival

Nick en Simon op vierde editie HOSSA!

Het inmiddels regionaal bekende HOSSA! komt in het vierde jaar met een groots programma. In het Horsterpark in Duiven maken op 26 September niemand minder dan Nick en Simon, Jannes, T-Spoon, Henk Dissel en Het Feestteam hun opwachting. Deze hoofdacts worden bovendien ondersteund door diverse andere nationaal en regionaal bekende artiesten en acts.

“Dit jaar wordt HOSSA! festival wederom grootser maar niet veel groter dan de afgelopen 3 jaar” vertelt organisator Jan-Maarten Luijnenburg van EDMF Productions. “We hebben de volgende stap gezet qua programmering en we denken dat we net als de voorgaande jaren weer een heel divers en leuk programma hebben opgezet. Het uitgangspunt blijft dat we voor ieder wat wils willen bieden en de sfeer is belangrijk, het HOSSA! gevoel zoals dat is opgebouwd moet blijven”.

Naast de hoofdacts maken ook lokale en regionale acts zoals Roberto van Baal, Este Stam en Robert Pouwels hun opwachting. HOSSA! biedt dit jaar nog meer beleving en entertainment. “De nieuwe locatie maakt het mogelijk om veel sfeer te creëren en leuke initiatieven toe te voegen. Daar gaan we volop gebruik van maken” vertelt Luijnenburg. Zo komt het beroemde “De Groeten van” dat jaarlijks door de Beeldbuis wordt opgenomen nog leuker terug, is er ruimte voor speciaal bieren, kan je sumoworstelen en is er een foodcourt met leuke en gezellige zitjes onder honderden gekleurde lichtjes in de bomen. Er is voor het eerst zelfs ruimte voor een klein beetje elektronische muziek met een Fijne Deuntjes podium”

HOSSA! vindt plaats op 26 September 2015 van 16:00 – 00:00 in het Horsterpark, Duiven. Meer informatie, het volledige programma en kaarten via www.hossafestival.nl