Machine Gun Kelly

Hiphopper komt naar Nederland.

Op donderdag 26 november komt  Machine Gun Kelly naar Nederland voor een optreden in TivoliVredenburg in Utrecht. De kaartverkoop voor dit concert  start op vrijdag 11 september 10.00 uur via de website van TivoliVredenburg.

Machine Gun Kelly is inmiddels een grote hiphop-ster aan het worden. Met hits als ‘Wild Boy’ (ft. Waka Flocka Flame), ‘See My Tears’ en – eerder dit jaar – ‘Till I Die’ is MGK niet meer weg te slaan uit de voorhoede van de underground rap.

Zijn succesverhaal begon in 2011 tijdens zijn performance in het MTV2 programma “Sucker Free Freestyle”, waar het grote publiek kennismaakte met zijn originele en meedogenloze snelle rap. In 2012 bracht MGK zijn eerste album ‘Lace Up’ uit. Het album reikte tot een tweede plaats op Billboard’s R&B/Hip-hop ranglijst en leidde onder andere tot een Europese tour waarbij in 2012 Bitterzoet in Amsterdam op z’n kop zette. Fans moesten even wachten, maar Machine Gun Kelly komt terug!

Nieuw album ‘General Admission’
General Admission is het tweede album van Machine Gun Kelly en komt 18 oktober aanstaande uit. Twee tracks van het album zijn al uitgebracht: ‘Till I Die’, dat inmiddels al meer dan 12 miljoen keer is bekeken op Youtube en onlangs in juni ‘A Little More’ (ft. Victoria Monet). Op General Admission  komen diverse samenwerkingen, zoals met French Montana, Yo Gotti en Ray Cash. De verwachtingen zijn hooggespannen.

Voor liefhebbers van hiphop en rap van mannen als Yelawolf, 2 Chainz, Tyga, Big Sean en Wiz Khalifa is Machine Gun Kelly echt een must-see.