Muse

BAND OP 9 MAART 2016 NAAR AMSTERDAMSE ZIGGO DOME IN HET KADER VAN HUN DRONES WORLD TOUR.

Op woensdag 9 maart zal Muse de Amsterdamse Ziggo Dome aandoen voor een concert. Al eerder kondigde de band de eerste data van hun uitgebreide wereldtournee aan. Deze Drones World Tour volgt in het kader van het wereldwijde nummer 1 album Drones. Kaarten voor het concert in de Ziggo Dome gaan aanstaande dinsdag 22 september om 10 uur in de voorverkoop.

Tijdens de Drones World Tour zal Muse voor het eerst “in the round” spelen, met een podium midden in de zaal. De band staat bekend om grensverleggende podiumproducties en deze Drones Tour is daarop geen uitzondering. Het ontwerp van dit podium geeft het publiek een echte 360 graden belevenis die op audio- en videotechnisch gebied sensationeel is. Voorgaande tours van Muse zijn door de internationale pers vaak beschreven als “episch”, “ambitieus” en “baanbrekend”. Na een uiterst succesvol festivalseizoen afgelopen zomer ontving de band de beste reviews uit haar carrière.

Sinds het debuut in 1994 heeft Muse zeven studioalbums uitgebracht, die samen wereldwijd meer dan 17 miljoen keer over de toonbank zijn gegaan. Drones, het zevende en meest recente album, stond in maar liefst 23 landen op nummer 1, waaronder in de Verenigde Staten, Engeland, Australië en Nederland. Dit maakt het de zesde top 5 notering voor een Muse album in Nederland.

3FM presents

MUSE – DRONES WORLD TOUR
Woensdag 9 maart 2016 | Ziggo Dome – Amsterdam | Aanvang: 20:00 uur | Entree: € 52,- /€ 57,-

Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/muse

De kaartverkoop start aanstaande dinsdag 22 september 10:00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm)

Vanaf morgen, vrijdag 18 september 10:00 uur tot dinsdag 22 september 10:00 uur is het al mogelijk kaarten voor dit concert te kopen via de speciale Ziggo presale via www.clubziggo.nl/event/muse