Sunnery James & Ryan Marciano

Duo met eigen show tijdens Amsterdam Dance Event.

Nederlands trots Sunnery James & Ryan Marciano keren terug met een eigen show tijdens Amsterdam Dance Event. Het feest vindt plaats in de Escape op donderdag 15 oktober.

Het populaire house-duo is de afgelopen tijd in topvorm. Met hun zeer succesvolle concept Sexy By Nature show trokken de twee Amsterdammers al uitverkochte zalen in New York, Miami, Amsterdam en Rotterdam en maken ze hun Sexy By Nature debuut in Ushuaïa op Ibiza. Ook zijn de heren niet weg te denken van toonaangevende festivals in buiten-en binnenland zoals Tomorrowland, EDC New York & Las Vegas, Ultra Miami en Mysteryland.

Hun meest recente release op Spinnin’ Records, ‘Karusell’ samen met Leroy Styles was een groot succes in de charts en hun Sexy By Nature radioshow groeit gestaag door in populariteit.

Alhoewel de line-up voor het evenement tijdens ADE nog niet bekend gemaakt is, kan men zich voorbereiden op grote namen en opkomend talent uit de dj- en vriendenkring van Sunnery James & Ryan Marciano.

Amsterdam Dance Event is een jaarlijks evenement bestaande uit een conferentie gefocust op elektronische muziek overdag en een club festival in de avond. Tijdens ADE spelen meer dan 2.000 artiesten op 300+ evenementen verdeeld over 80 locaties en trekt het evenement meer dan 350.000 bezoekers. Escape is een van Amsterdam’s toonaangevende clubs met een capaciteit van 2.000 gesitueerd aan het Rembrandtplein.

Tickets zullen beschikbaar zijn via: http://bit.ly/SJRM-ADE15