We Are The Future-festival

Amsterdam Dance Event nu ook voor jeugd onder 18 jaar.
We Are The Future-festival in de Heineken Music Hall eerste onder 18 event op ADE
Op zondag 18 oktober is het Amsterdam Dance Event voor het eerst toegankelijk voor jeugd onder 18 jaar. Dan organiseren E&A Events samen met 4PM Entertainment (bekend van de FRIS-feesten) het alcoholvrije onder 18-festival We Are The Future. In de Heineken Music Hall kunnen jongeren van 12 t/m 17 jaar genieten van een volwassen line-up met DJ’s als Blasterjaxx, Firebeatz, W&W, Sunnery James & Ryan Marciano, Headhunterz en meer. Naast optreden, kan je ze ook ontmoeten in de speciale meet & greet-area.
Essam Jansen van E&A Events: “We merken bij onze 18+ evenementen als Kingsland en Don’t Let Daddy Know, dat er steeds meer interesse is van mensen onder de 18 jaar. Tijdens het Amsterdam Dance Event, de belangrijkste dance dagen van het jaar, is er tot op vandaag voor jongeren onder 18 jaar geen speciaal evenement. Vandaar dat we met het idee zijn gekomen om voor deze doelgroep een alcoholvrij dance evenement te organiseren met de grootste artiesten uit de dance scene. Omdat dit de toekomstige bezoekers van het Amsterdam Dance Event zijn, hebben we het evenement We Are The Future genoemd. Op zondag 18 oktober is de eerste editie en de kaartverkoop gaat heel hard.”
Het festival bestaat uit 3 area’s met stuk voor stuk grote namen:
••• MAIN AREA •••
(In alphabetical order)
BLASTERJAXX
FIREBEATZ
HEADHUNTERZ
JULIAN JORDAN
QUINTINO
SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO
TIMMY TRUMPET
W&W
••• ECLECTIC AREA •••
GIRLS LOVE DJS
PHALERIEAU
CHO (LIVE)
JAYH (LIVE)
JOHNNY 500
MONICA GEUZE
JASHA RUDGE
REGTUR
••• MEET & GREET AREA •••
SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO
JULIAN JORDAN
VALERIO
MANUEL BROEKMAN
GEZA WEISZ
*MYSTERY GUEST*
Tickets kosten EUR 32,50, VIP-kaarten EUR 59,50 en zijn verkrijgbaar bij: