Don’t Let Daddy Know

Dance cross-over concept met Martin Garrix naar Chili.

Het succesvolle dance cross-over concept Don’t Let Daddy Know (DLDK) is langzamerhand de wereld aan het veroveren. Na het DLDK debuut drie jaar geleden in ’s wereld grootste club Privilege op Ibiza en verschillende events in Amsterdam, Antwerpen, Manchester en deze week nog Hong Kong is DLDK een dance concept van wereldformaat. Na het hosten van een eigen stage op het wereldberoemde Creamfields en Mysteryland afgelopen zomer, voegen ze nu Chili aan de imposante lijst van landen toe. Niemand minder dan Martin Garrix is op 28 november de headliner van deze avond in het beroemde Espacio Riesco in Santiago. Sem Vox en Justin Mylo maken de line-up compleet.

Don’t Let Daddy Know staat bekend om haar spectaculaire shows met bekende namen zoals Dimitri Vegas & Like Mike, Tommy Trash, Steve Aoki, Showtek, Major Lazer, Sander van Doorn, Thomas Gold, Sem Vox en nog veel meer artiesten. De line-up van Chili met als headliner Martin Garrix past perfect in dit rijtje van grote namen.
#DontLetDaddyKnow #DLDK #DLDKCHILE

E&A Events

In 2008 speelden de twee Amsterdamse vrienden Essam Jansen en Alex Hes in op een behoefte in het Amsterdamse uitgaanscircuit. Samen hebben ze E&A-events opgericht. E&A had hun internationale doorbraak in 2012 tijdens de eerste editie van Don’t Let Daddy Know (DLDK) in ’s werelds grootste discotheek de ‘Privilege’ op Ibiza. Het doel van dit evenement was om een unieke cross-over sound te laten horen door live-acts en dj sets te combineren. Het concept is sinds de eerste editie een groot succes, inmiddels is DLDK een organisatie met events in acht verschillende landen, waaronder Turkije, Engeland (Creamfields en Manchester), Spanje en België.

De ticketverkoop voor DLDK Chile start 5 oktober 2015.

DON’T LET DADDY KNOW CHILE 2015

Date: 28-11-2015

Time: TBA

Venue:  Espacio Riesco, Santiago

Tickets: ​Early-bird

www.dldk.com & www.dldkwebshop.com