Leonie Meijer

Première nieuwe theatertour Naked.

Op woensdag 21 oktober was de première van de nieuwe theatertour van Leonie Meijer Naked. Leonie Meijer debuteerde afgelopen seizoen in de Nederlandse theaters met de Luister Maar Live-tour die niet alleen bij haar fans, maar ook bij de theaterdirecties en critici een verpletterende indruk achterliet. Dat ze een van de beste zangeressen van ons land is, was al enige tijd bekend, maar in het theater kwamen ook onverwachte kanten van haar talent naar boven. Leonie bleek tussen haar prachtige nummers door een onverwacht geestig, intelligent en ontroerend verhaal te kunnen vertellen. Een verhaal dat de persoonlijke anekdote ruimschoots oversteeg. Het was dan ook geen verrassing toen de theaters onmiddellijk aandrongen op een vervolg. In haar tweede theatertour Naked laat Meijer zien dat ook haar muzikale ontwikkeling niet bepaald stil staat. Uiteraard zal ze haar bekende liedjes spelen maar zeker ook nieuwe en verrassende songs. Begeleid door twee muzikanten neemt Leonie Meijer in Naked het publiek wederom mee in een meeslepende vertelling die u niet mag missen!

Fotografie: Gwendolyne van Erp