Let’s Dance met Humberto Tan

Humberto Tan presenteert succesvolle dansavonden in Ziggo Dome.

Op 29 en 30 oktober is Humberto Tan in Ziggo Dome even het middelpunt van zijn eigen dansavond. Let’s Dance uit de koker van RTL Live Entertainment is een avond om los te gaan gaan op een mix van discohits uit ons collectieve geheugen en lekkere dance tracks van nu. De eerste editie bleek meteen succesvol met twee praktisch uitverkochte avonden.

Daarom krijgt Let’s Dance in de Ziggo Dome in Amsterdam krijgt wegens succes op 15 november 2016 een vervolg. De kaartverkoop voor de tweede editie is inmiddels gestart.

Het feest is ontstaan doordat Tans cd-box Let’s Dance zo goed aansloeg. In Ziggo Dome kreeg Tan gezelschap van Sister Sledge, Spargo, Eva Simons, Madcon, KC & The Sunshine Band, Don Diablo en danser Timor Steffens. Als special guest was de groep Di-rect aanwezig met een speciale James Brown Medley. Met zijn alleen zorgden zij voor een onbezorgd uit gaan. Een avond waar dansen op hits van vroeger en nu centraal stond.

Fotografie: Loes van der Kraats

Fotografie: Loes van der Kraats