Mister & Mississippi

De Utrechtse indiefolkband vervoert LuxorLive.

Op 15 oktober gaf Mister & Mississppi een overtuigend optreden in LuxorLive. Mister & Mississippi heeft in een razend tempo het Nederlandse poplandschap veroverd. Wat begon als een eenmalige samenwerking van vier studenten aan de Herman Brood-academie, groeide binnen no-time uit tot een volwassen band in de stijl van Bon Iver, Sigur Rós en Fleet Foxes.

Slechts zeven maanden na het verschijnen van hun debuutalbum stond het kwartet in de zomer van 2013 al op Lowlands en dan wonnen ze dat jaar ook nog eens – geheel terecht – de 3FM-award voor beste nieuwkomer.

We Only Part To Meet Again is de opvolger van het titelloze debuut. Deze tweede langspeler staat weer vol mooie liedjes, maar heeft een voller, bombastischer geluid. Voor het eerst wordt de band ondersteund door strijkers en blazers. @LuxorLive