Stereophonics

Band geeft enthousiast optreden in Paradiso.

Gisteren stond de Britrock band Stereophonics in Paradiso! De band uit Wales debuteerde in 1997 met het pakkende ‘Word Gets Around’ en scoorden meteen een hit. ‘Performance And Cocktails’ (1999) zorgt voor de internationale doorbraak. Ook de daarop volgende albums zijn allemaal mega succesvol. Miljoenen albums gaan er wereldwijd over de toonbank. Ook scoort de band de nodige hitsingles: iedereen kent ‘Have A Nice Day’, ‘Dakota’ en ‘Maybe Tomorrow’ natuurlijk, maar wie greatest hits-album ‘Decade In The Sun’ hoort, herkent nog veel meer frisse en pakkende hits.

Die schijf dateert alweer 2008, maar Stereophonics heeft zeker niet stilgezeten: het negende album ‘Keep The Village Alive’ is op 11 september verschenen.

Fotografie: Luuk Denekamp