Tijn Verkerk

DJ / Producer Tijn Verkerk (13) tekent bij 7-Agency.

Tijdens ADE 2015 heeft  DJ / Producer Tijn Verkerk (13) zijn eerste contract getekend bij 7-Agency, de bookings agent van onder andere D-Wayne, Leon Bolier en Suyano.  En dat een grote booker voordelen heeft bleek gelijk: Tijn ontmoette tijdens een  ADE event in Studio De Smet,  de Far East Movement om een eventuele samenwerking te bespreken!

Tijn is dagelijks bezig met zijn muziek. Nadat zijn eerste track, #Thirteen, was ge-released by NOXU Recordings, kreeg hij veel positieve feed back uit Nederland maar bijvoorbeeld ook uit India. Het bewees dat Tijn op jonge leeftijd op een hoog niveau presteert.  Zijn tweede track The Bridge (available in Itunes en Spotify) bevestigt dat ook. Naast het produceren, draait Tijn regelmatig op schoolfeesten en kleinere festivals.  7-agency zal naast de locale markt, Tijn ook aan internationale events met dezelfde jongere doelgroep  introduceren. Een mogelijke samenwerking met de Far East Movement zou daar bij kunnen helpen.

Tijn Verkerk: Een life set draaien tijdens ADE was natuurlijk geweldig maar zo makkelijk andere DJ’s en Producers ontmoeten was echt geweldig! Het feit dat iedereen dezelfde passie heeft is te gek. En daardoor is het leuk om dingen te delen en vooral nieuwe dingen te horen! En dat geldt dus ook voor de echte grote namen. Het was zo vet om back stage de Far East Movement te ontmoeten en gewoon een beetje over muziek te praten! En natuurlijk ben ik benieuwd wat ze van mijn tracks vinden!

Klik hier om het item te bekijken.

Erith Franke (CEO van 7-Agency): In onze industrie is het niet zo belangrijk hoe oud je bent maar met name dat je aanvoelt wat je publiek wil horen en dat je ook echt contact maakt me ze; in de zaal of op een feest maar ook daarna op social media.  We zien dat het publiek steeds jonger wordt en dus worden de DJ’s / produceres ook steeds jonger! Tijn Verkerk is daar een heel goed voorbeeld van en is echt een toegevoegde waarde aan een Line up. Tijdens ADE hebben we al interesse voor Tijn gekregen van internationale event organisatoren. We verwachten dat Tijn binnenkort al eens in het buitenland zal draaien.