Janne Schra

Catchy optreden in LuxorLive.

Janne Schra (Room Eleven, Schradinova) maakte samen met haar levenspartner Torre Florim (De Staat) haar vijfde studio-album.

Genoeg melancholiek, tijd voor een opzwepend, rond, catchy album: PONZO! Samen met producer Torre Florim, opgenomen in hun eigen woonkamerstudio, ingesloten door klimplanten en aangemoedigd of tegengewerkt door hun dikke rode kater. Wie goed luistert hoort de kraak in de pianopedaal, wellicht de hond van de buren… en een brommertje dat zo nodig op een bijzonder moment langs moest rijden. In alle tijd een album laten ontstaan is een luxe, maar werpt zeker z’n vruchten af! Janne gaat met dit album op tour… Zou er nu gedanst kunnen worden?…vast wel! In LuxorLive was het op 20 november in ieder geval een swingende boel. @LuxorLive

Fotografie: Rob Herstel