Ronnie Flex

Hiphop pur sang in LuxorLive.

Ronnie Flex is in november en december opnieuw on tour. Voor deze podiumtour gaat SFB mee als support en special guest is niemand minder dan Drank & Drugs co-star Lil Kleine.

Tijdens de nieuwe tour is er natuurlijk veel aandacht voor de tracks van het debuutalbum ‘De Nacht Is Nog Jong Net Als Wij Voor Altijd’ dat eind vorig jaar verscheen. Maar ook het grote succes van het album New Wave, diverse samenwerkingen en nieuwe tracks komen aan bod. Recent schitterde hij op geheel eigen wijze in survivalprogramma Expeditie Robinson.

Door het succes van gezamenlijke tracks ‘Zeg Dat Niet’ en superhit ‘Drank & Drugs’ kan grote vriend Lil Kleine natuurlijk niet ontbreken tijdens deze tour. Hij is dan ook de special guest op alle livedata.

Als support act heeft Ronnie Flex mede New Wave’ers SFB uitgenodigd. De Haagse formatie, ook bekend als Strictly Family Business, bestaat uit Frenna, Jandro, KM en Priceless. SFB bestaat nog geen twee jaar en de groepsleden zijn volledig autodidact. Inmiddels is SFB al niet meer weg te denken uit het Nederlandse hiphoplandschap.

Op 12 november zorgde Ronnie Flex voor een overtuigende3 show in een tot de nok gevulde LuxorLive.

Fotografie: Rob Herstel