Ryan Leslie

R & B-ster pakt Patronaat moeiteloos in.

R&B-ster Ryan Leslie heeft veel fans in Nederland. Op 4 november kwamen die naar Patronaat in Haarlem voor een exclusieve NL-show. Daar pakte de zanger de zaal moeiteloos in met zijn songs van zijn laatste studioalbum ‘MZRT (The Magnificently Zealous Renegade Takeover)’ maar ook uiteraard werd eerder werk niet overgeslagen.

Leslie werd in eerste instantie bekend als producer, en was verantwoordelijk voor verschillende hits van Beyoncé, Jay Z en Cassie. Maar de afgelopen jaren staat hij zelf meer in de spotlights met zijn solo werk, en ontving een Grammy nominatie voor zijn tweede album ‘Transition’. Hij heeft net zijn zesde en laatste studioalbum ‘MZRT (The Magnificently Zealous Renegade Takeover)’ uitgebracht, waarop een exclusieve Nederlandse show met live band in Patronaat volgde!

Fotografie: Harold Versteeg