Don’t Let Daddy Know

Don’t Let Daddy Know met voormalig Swedish House Mafia lid Steve Angello naar Ziggo Dome
Na het veroveren van steden over de gehele wereld, keert Don’t Let Daddy Know (DLDK) op 5 maart 2016 terug in Amsterdam. Voor de derde keer op rij wordt de Ziggo Dome aangedaan voor dit zeer populaire dance-event. Dit keer met headliner Steve Angello, voormalig lid van de Swedish House Mafia.
 
Tijdens deze editie krijgt Angello support van de crème de la crème van de Nederlandse dj-scene. Onder andere Blasterjaxx, Don Diablo, Sunnery James & Ryan Marciano, Sem Vox, Dannic en R3HAB zullen acte de présence geven op het stijlvolle concept van E&A Events. Met deze line up van formaat belooft DLDK wederom een spectaculaire avond te worden.
Binnen een tijdsbestek van slechts drie jaar, heeft het van origine Ibiza concept arena’s in o.a. Hong Kong, Santiago, Manchester, Antwerpen en Istanbul aangedaan. Het evenement in Amsterdam markeert de tweede stop van de 2016 DLDK wereldtour, die van start gaat in februari in Edinburgh, Schotland. Verwacht adembenemende decors en de welbekende DLDK gadgets en verrassingen.
De volledige line-up:
Steve Angello +
(in alfabetische volgorde)
Blasterjaxx
Dannic
Don Diablo
R3HAB
Sem Vox
Sunnery James & Ryan Marciano
New Talent: ASONN
Hosted by Zawdi MC
 
Early bird tickets zijn uitverkocht
Regular tickets zijn €57,- en verkrijgbaar via www.dldk.com.
Don’t Let Daddy Know – Amsterdam
Locatie: Ziggo Dome
Wanneer: 5 maart 2016
Presale & Info: www.dldk.com
Minimum leeftijd: 18+
#DLDK
Foto: Harold Versteeg