Hardwell

Hardwell schrijft geschiedenis met ‘Worlds Biggest Guestlist’ optreden.

Voor meer informatie ga naar: http://foundation.djhardwell.com

Een met fans afgeladen stadion en meer dan 10 miljoen mensen via de livestream hebben gezien hoe dj/producer Hardwell samen met vele special guests op 13 december geschiedenis schreef. Met zijn ‘Worlds Biggest Guestlist’ optreden geeft de dj niet alleen een spectaculaire show weg, maar vraagt hij ook om aandacht voor een groot probleem in India; educatie voor kinderen.
Tijdens het event dat zondag 13 december plaats vond in het D.Y. Patil Stadium in Mumbai, een van India’s grootste stadions, kwam Hardwell samen met meer dan 70.000 fans met als doel om aandacht te vragen voor het gebrek aan educatie in de sloppenwijken van Mumbai. De impact van het event, wat breed werd uitgelicht door Indiase pers, laat de wereld zien dat muziek mensen echt kan verbinden.
Meer dan 125.000 fans hadden zich online geregistreerd om aanwezig te zijn bij dit historische evenement, en om samen een betere toekomst te creëren voor duizenden kinderen.
Oprichters van de United We Are Foundation Hardwell en Anna Knaup, eigenaresse van Anna Agency hadden samen met de organisatie Magicbus en Sheilendra Singh oprichten van United Welfare Trust het doel om met dit event 3.000 kinderen te voorzien van educatie. Dankzij de gulle donaties van partners, diverse bedrijven en natuurlijk de fans is dit doel ruimschoots gehaald en kunnen meer dan 18.000 kinderen in India straks naar school.
Naast Hardwell hebben alle partijen die meewerkten aan ‘Worlds Biggest Guestlist’ hun opbrengsten van het event gedoneerd aan Magicbus. Ook hiermee schrijft het evenement geschiedenis; het is het eerste event ooit binnen de dance scene dat op deze schaal humanitaire steun biedt. Na het behaalde succes in India wordt dit revolutionaire concept mogelijk ook in meerdere landen georganiseerd.
Ernst & Young, een van de ‘Big Four’ accountantskantoren voerde de controle voor het gehele event uit.
Foto Harold Versteeg