Nick & Simon

Op zaterdag 19 december stonden Nick & Simon met kun Kerstshow in Ahoy, Rotterdam. Daar gaven ze in totaal drie kerstconcerten (ook op zondag 20 december).

Met een podium als een grote kerstbal en lichtgevende mutsjes van het publiek in de zaal moest het zeker goed komen met de sfeer in Ahoy. Voeg daar nog de uitbundige fans aan toe en alles is compleet voor een mooie show. Het zijn niet alleen de Volendammers die optreden maar ook enkele speciale gasten: eerst de rappers Ronnie Flex en Lil’Kleine, daarna de Britse popband Will and the People en vervolgens Nielson. Maar het gaat natuurlijk om Nick & Simon en die weten een bijzondere kerstsfeer neer te zetten. Met zelfs enkele liedjes in de Frank Sinatra-sfeer, zoals het overbekende ‘Let It Snow’. Binnen is de kerstsfeer optimaal, terwijl het buiten 13 graden is!

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl