Sylvan

Duitse progrock-formatie overtuigt met pure kwaliteit in De Pul.

Progrock liefhebbers konden hun hart ophalen in De Pul in Uden. Daar gaf de Duitse formatie op 12 december een concert.

Al vanaf 1999 weet Sylvan de luisteraar en progrock-liefhebber recht in het hart te raken met hun kwaliteitsalbums. Het  zijn de intense emoties die het hem keer op keer doen. “Home”, het nieuwste album van deze uit Hamburg afkomstige band, is onlangs uitgekomen. De indrukwekkende langspeler werd voor het eerst ten gehore gebracht tijdens een groots spektakel in hometown Hamburg. De band, ooit voortgekomen uit de formatie Chamëleon, speelt progressieve funkrock, waarbij de nummers telkens een vurige spanningsboog opbouwen, waarbij de toeschouwer wordt meegenomen, opgetild en de schitterendste klankvergezichten krijgt voorgeschoteld.

Gisteravond speelde de band uit Hamburg nieuw en natuurlijk ook iets ouder materiaal van eerdere succes-albums als Posthumus Silence en Force of Gravity in De Pul!

Fotografie: Peter Verheijen pverheijenfotografie.nl