Line-up Symphony31 compleet

Nationale en internationale artiesten op Symphony31.

De gehele line-up van muziekspektakel Symphony31 is definitief. Naast Esmee Denters, Charly Luske, Niels Geusebroek, Caroline Dest, gitarist Leendert Haaksma (werkt als sessiemuzikant met verschillende artiesten, speelt bij Loïs Lane, Soulvation en is vast bandlid van Anouk) en E-Life maken niemand minder dan VanVelzen, O’G3NE, Joss Stone en Jocelyn Brown de line up compleet.

Engelse soulzangers en songwriter Joss Stone werd eind 2003 beroemd na de release van haar platina debuutalbum, The Soul Sessions. Daarna heeft ze absoluut niet stil gezeten, naast een veelzijdige muzikale carrière, heeft zij ook haar acteerdebuut gemaakt. In juli 2015 bracht zij een nieuw album uit genaamd ‘Water for Your Soul’. Haar stem en soulgevoel past perfect bij Symphony31. VanVelzen is een veelzijdige muzikant, die altijd garant staat voor een vlammende liveshow. Tijdens Symphony31 zal hij zijn muzikale energie delen met het publiek. Meidenband O’G3NE bestaat uit de drie getalenteerde zussen; Lisa, Amy en Shelley. Zij schrijven geschiedenis door als eerste groep ter wereld ‘The Voice’ te winnen. 2015 was een succesvol jaar voor de dames, één van de hoogtepunten was hun opening van het 50ste Televiziergala in Koninklijk Theater Carré. Dit jaar schitteren zij op 2 en 4 april in Ahoy tijdens Symphony31. Amerikaanse R&B- en dance-zangeres Jocelyn Lorette Brown zong vorig jaar de sterren van de hemel tijdens de eerste editie van Symphony31, daarom mag zij deze editie zeker niet ontbreken. Vorig jaar was zij te gast bij RTL Late Night en bleek Humberto Tan groot fan te zijn van haar stem.

 

DJ Meets Orchestra

Op zaterdag 2 april en maandag 4 april 2016 (besloten) wordt de Rotterdamse muziektempel, Ahoy wederom omgebouwd tot club. DJ Ronald Molendijk zal met een volledig orkest talloze bekende dance- en poptracks omtoveren tot een nieuwe beleving. Nationale- en internationale gastartiesten leveren een unieke bijdrage aan het dance spektakel.

 

Over Symphony31

Symphony31 is een uniek concert in Ahoy dat bestaat uit nieuw gearrangeerde cross overs van top 40 hits en dancemuziek. En bewijst dat dance met een symfonisch orkest perfect samengaan. Bekende nummers worden opnieuw gearrangeerd door DJ Ronald Molendijk in samenwerking met meesterdirigent Maurice Luttikhuis. Door de samensmelting van een DJ, een compleet orkest én diverse internationale artiesten ging tijdens de eerste editie in maart 2015 het dak eraf in Ahoy. Symphony31 is een initiatief van KuMoheadz, het bedrijf van evenementenorganisator Frits Kuijper en DJ Ronald Molendijk.

De try-out wordt gehouden op 27 feb in de Philharmonie in Haarlem.

Foto: Paul Barendregt