Niels Geusebroek

Zanger presenteert ‘Wildfire ‘in Pllek in Amsterdam.

Een nieuwe look, een nieuwe sound, kortom: een vernieuwde Niels Geusebroek. Voor zijn tweede album ‘Wildfire’richtte de zanger alles opnieuw in.

Met het album Lines leverde Niels nog een ‘ambachtelijke singer-songwriter-plaat’ af, zegt hij zelf. ‘Wildfire’gaat verder.Het rootsy geluid van weleer is vervangen door een frisse, sprankelende sound. Meer uptempo liedjes, meer drums en percussie, meer koortjes. Rauwer en meer uitgesproken. Arno Krabman zorgde voor een andere manier van produceren. Was Lines nog een mooie luisterplaat, Wildfire bevat ook auto-rijd-muziek. Volgens Niels: voet op het gaspedaal en gáán.

De volgende stap: nieuwe nummers live ten gehore te brengen. Met zelfvertrouwen begint Niels aan het volgende avontuur. “Wat ik wilde is gelukt, de band is er klaar voor, nu gaan we weer lekker spelen.” In maart begint Niels met een clubtour. Voor meer informatie en speeldata: www.nielsgeusebroek.nl.

Fotografie: Gwendolyne van Erp Livepicz.nl