De Kraaien

Haagse formatie met dynamisch optreden in LuxorLive.

Op 11 maart stonden De Kraaien in LuxorLive.  Met als vanouds een optreden vol rookbommen, confetti, strippers en crowd hypers. In maart 2016 staat het album gepland. De eerste single genaamd “Kattenkwaad’’ kwam begin dit jaar uit. Deze track is in samenwerking met Jack Parow, de bekende Zuid Afrikaanse rapper bekend van o.a. de hit: “Cooler Als Ekke”.

Na het gigantische succes van de met goud bekroonde plaat ” Ik Vind Je Lekker” kwamen er nog een aantal sterke opvolgers: “Pechvogel”, “Ik Wil Met Je Sexen”, “Rollen” en de cover “Dat Gepijpzeik”. Maar het werd echt tijd voor een nieuwe uitdaging; een full length album! Hier is na het vertrek van hun derde snavel (Neurbert El Halt) in 2014 achter de schermen hard aan gewerkt.
Het eindresultaat: een collectie van tien mega sterke en speaker-scheurende songs die al je verwachtingen te boven gaan. Invloeden van genres als reggae, dub, rock, club, elektronica en drum ’n bass passeren de revue. Muzikaler, breder en grappiger dan ooit. De Kraaien zetten zichzelf weer op de kaart met een zeer sterk album!

De show is uitgebreid met een complete liveband wat zorgt voor nog meer energie tijdens de concerten. Rookbommen, confetti, strippers en crowd hypers zullen de show weer tot een unieke ervaring voor de bezoeker maken! @LuxorLive

Fotografie: Rob Herstel