Edsilia Rombley

Zangeres viert 20-jarig jubileum met nieuwe single en theatertour

Na een succesvolle start van haar theatertour Mama Sings brengt Edsilia Rombley op 11 maart 2016 haar nieuwe single Als Jij Me Belooft uit. De single, geschreven en gecomponeerd door Tjeerd P. Oosterhuis en Allan Eshuijs, is haar op het lijf geschreven. Het onderstreept op speelse wijze het centrale thema van haar theatertour waarmee Edsilia tot en met mei 2016 in de Nederlandse theaters staat.

Als Jij Me Belooft gaat over een hardwerkende moeder met een druk leven die het boven alles leuk wil hebben en houden met haar man. Een situatie die voor de zangeres op dit moment erg herkenbaar is. Edsilia: “Ik ben gezegend met twee mooie dochters, een leuke man en mijn werk dat ik dit jaar alweer 20 jaar met veel plezier doe. Net als veel vrouwen wil ik graag alles tegelijk kunnen doen. Er zijn voor mijn kids, een mooie show geven, er goed uitzien. En het gezellig hebben met mijn man natuurlijk. Door die alledaagse hectiek kom ik vaak in situaties terecht die heel grappig zijn en volgens mij voor veel stellen erg herkenbaar. Het leek me daarom een mooie rode draad voor mijn theatershow Mama Sings en de nieuwe single.”

Edsilia voerde het onderwerp tot in detail door en formeerde voor de show een band die uitsluitend uit vrouwen bestaat. Het thema maakt Mama Sings ook gelijk een persoonlijke theatershow. “Ik laat mijn hart spreken door de muziek die ik laat horen en de anekdotes die ik vertel.” Deze combinatie maakt de show een heerlijke avond uit vol gezelligheid, humor en mooie liedjes. Check voor de tourdata van Mama Sings: http://www.24ticketsonline.nl/bekijk/edsilia-rombley-mama-sings