W & W

Miami onder de indruk van W & W’s single ‘How Many’.

W & W

‘How Many’, de plaat die vorige week middels een live premiere tijdens W&W’s show voor de nodige muzikale commotie heeft gezorgd op Ultra Music Festival in Miami, is nu officieel gelanceerd. De single was eerder al een kleine drie weken exclusief beschikbaar op een aantal streamingdiensten en is nu officieel uitgebracht op Mainstage Music, het label van W&W.

‘How Many’ borduurt voort op een aantal sterke singles van het Nederlandse dj- en producerduo in de afgelopen paar jaar. Onder deze platen vallen onder meer ‘Rave After Rave’, ‘The One’, ‘If It Ain’t Dutch’ met Armin van Buuren en, meest recentelijk, ‘Arcade’ met de Belgische broers Dimitri Vegas & Like Mike, die dit jaar in de DJ Mag-verkiezing verkozen werden tot de beste dj’s van de wereld. Elk van deze single heeft bijgedragen aan het succes van W&W, die dit jaar de veertien plek bezetten in de jaarlijkse DJ Mag Top 100 DJs Poll verkiezing.