3JS

3JS betuigen ‘Spijt’.

DSC_675420133JS_Caprera

3JS betuigen spijt van grensoverschrijdend gedrag in de ludieke versie van hun nieuwe single ‘Spijt’. De track 1,2,3… Spijt (Mix Up)  is een mash-up van het 3JS- liedje ‘Spijt’ en het nummer ‘1,2,3’ van de bekende rappers Lil’ Kleine en Ronnie Flex. In de single zingt Jan Dulles over het gevoel dat ontstaat wanneer je keuzes maakt die je blik op de realiteit vertroebelen. De 1,2,3… Spijt (Mix Up) versie maakt deel uit van een vierluik, waarvan de radio-edit van ‘Spijt’ vorige week in release ging. De komende weken kunnen de fans nog een ‘live’-versie en een house remix verwachten van ‘Spijt’.

 Jan Dulles: Aan mij wordt af en toe gevraagd waar de tekst van ‘Spijt’ over gaat. ‘Wat is er gebeurd waardoor zij weg is gegaan?’ Voor deze bonus-track leek het ons interessant om het verband te leggen tussen het gebruik van drugs en een verbroken relatie. Het is het geweten (stemmen in m’n hoofd) dat onophoudelijk het refreintje van “1,2,3,4 pillen” herhaalt…Om gek van te worden.

De radio –edit en de Mix Up zijn digitaal verkrijgbaar. ‘Spijt’ is afkomstig van het zevende studioalbum ‘7’ dat eind vorig jaar in release ging.

Momenteel zit de band uit Volendam middenin hun theatertour ‘7’ waarmee ze het land doorreizen. De show ‘7’ zal onder meer nog te zien zijn in verschillende steden in Noord-Brabant en Hoorn, Zoetermeer, Groningen, Bussum en Sneek. Vanaf september verzorgen 3JS het voorprogramma verzorgen van Jan Smits ‘Elfstedentour’.

3JS
De 3JS bestaat uit Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jan de Witte. Sinds 2007 groeide de groep uit tot één van de best verkopende acts van Nederland die moeiteloos grote festivals, twee keer een uitverkochte HMH en zelfs stadions bespeelde. Vooral op de intieme podia voelen de 3JS zich thuis. De mannen zetten zich naast hun muziekcarrière tevens al jaren in voor Terre des Hommes. Sinds 2014 zijn zij officieel ambassadeurs van de organisatie, die voorkomt dat kinderen worden uitgebuit en ervoor zorgt dat kinderen in een veilige omgeving kunnen opgroeien.

Na het succesvolle Tv-programma ‘Oh Dennenboom’ gaan 3JS weer de sneeuw in. Het populaire programma ‘De Winter Voorbij’ is vanaf 30 maart bij AVROTROS te zien op Nederland 3. 3JS worden in Les Deux Alpes vergezeld door The Kik, Jan Smit, Kraantje Pappie, Dennis van der Geest en Ramon Beuk.

https://3js.lnk.to/Spijt

www.3js.nl

www.twitter.com/driejs

www.instagram.com/driejs/

www.facebook.com/driejsnl

www.youtube.com/user/driejsmusic

Foto: Robert Gort en Gwendolyne van Erp