Festival De Beschaving

Festival maakt nieuwe namen bekend.

debeschaving_social_2016

Met respect voor het muzikale verleden blikt De Beschaving vooruit naar de muzikale toekomst met een tweede programma-update van het festival.  Met nu bovendien, een aantal grote Nederlandse sprekers en een interessant wetenschappelijk programma. Houd je vast, daar gaan we. Een bijzonder warm welkom voor:

Indian Askin
Hidden Charms
Nico Dijkshoorn
Graham Candy
COPPERSKY
Ronald Giphart
Yakumo Orchestra
Amber Gomaa
Ruben Terlou & Wilfried de Jong
The Yukon Club
The T.S. Eliot Appreciation Society
Katinka Polderman
Radio Eliza
LAKSHMI

Niet verkeerd toch? En dan te bedenken dat wij begin maart al best wat fijne namen bevestigd hebben. Even vergeten wie? Geen probleem. wij zetten ze graag nogmaals voor je op een rij:

JETT REBEL – DOTAN – SKIP&DIE – MY BABY – FICKLE FRIENDS – DE LIKT – THE HACKENSAW BOYS – PROTECTION PATROL PINKERTON – BLUPAINT

Wil je nog meer namen? Op onze website vindt je het volledige programma met nog veel meer wetenschap- en creatief veldprogramma. Zo kan je dit jaar o.a. meedoen aan een grootschalig onderzoek naar smartphone-verslaving, meebouwen aan een parade en de wereld ondersteboven ervaren. Om maar iets te noemen.

Kaarten zijn te koop in onze ticketshop voor slechts 32 euro. Kom je met een groep vrienden dan krijg je 10% korting en betaal je slechts 28,80 per ticket. Kom alvast in de stemming met onderstaande trailer en bereid je voor op een heerlijke dag vol fijne live acts.

Heel graag tot zaterdag 2 juli in de Botanische Tuinen in Utrecht Science Park!