Jyoti Verhoeff

Magische klanken in de Ruinekerk.

m_Jyoti, soundcheck 008

Op 9 april 2016 vond in de Ruinekerk te Bergen het release-concert plaats van de exclusieve vinyl-uitgave van BARE, de nieuwe plaat van de Bergense componiste/pianiste/zangeres Jyoti Verhoeff. Dat leverde voor de aanwezige talrijke bijzondere beleef momenten op.

BARE, dat wordt uitgebracht onder het label TRPTK, is een akoestische, naakte weergave met een pure, dynamische sound. One-take, “live” opnamen, met niets dan Jyoti Verhoeff op piano en zang, en Maya Fridman op cello en zang.

m_Jyoti 008

Met de meest muzikaal pure en transparante weergave mogelijk in gedachten, wordt dit live-album nu uitgebracht als Limited Edition 180-grams Vinyl LP en hoge-resolutie download tot wel 13 maal CD-kwaliteit.

In de volle Ruinekerk kwamen deze breekbare klanken heel goed tot zijn recht.

Mensen genoten met dit release-concert in de Ruinekerk van de prachtige lyrische composities van Jyoti Verhoeff en een betoverend samenspel met Maya Fridman, begeleid door een strijkkwartet, accordeoniste en harpiste.

Fotografie: Willem Schalekamp

www.womeninmusic.nl