LIVE on the BEACH

Strandconcert LIVE on the BEACH met Marco Borsato!

marco-met-logo

De meest succesvolle artiest van Nederland zal deze zomer een groots concert geven op het strand van Scheveningen. Het strandconcert zal op zaterdag 10 september plaatsvinden ter hoogte van het Noordelijk Havenhoofd.

Het jubileumjaar 2015 waarin Marco Borsato 25 jaar in het vak zat, heeft hij gevierd met het nieuwe album Evenwicht, maar liefst twaalf concerten in de Symphonica in Rosso serie, de musical SKY en een uitgebreide documentaire die een goed beeld gaf van de afgelopen 25 jaar.

Marco Borsato: â€œIk ken menig theater, concertzaal en stadion van binnen en buiten, maar deze zomer gaan we onder de blote sterrenhemel en bij de branding spelen! Ik heb ontzettend veel zin om samen met mijn band op het Scheveningse strand op te treden.” 

Niet alleen Marco Borsato zal deze avond op het podium staan. Voorafgaande aan het strandconcert zullen ook de populaire artiesten Kenny B en Diggy Dex optreden.

De voorverkoop voor het concert van Marco Borsato start op donderdag 7 april om 10:00 uur.

Al eerder is bekend gemaakt dat ook Golden Earring deze zomer tijdens LIVE on the BEACH op het strand van Scheveningen zal optreden. Het concert van Golden Earring  zal daags voor het concert van Marco Borsato plaatsvinden.

Datum:
Zaterdag 10 september 2016
LIVE on the BEACH:

Marco Borsato, Diggy Dex en Kenny B

Locatie:  

Strand van Scheveningen t.h.v. noordelijk havenhoofd Den Haag

Tickets & informatie
www.liveonthebeach.nl