40UP

40UP is het gezelligste dansfeest voor 40-plussers in Nederland.

40UPzomerfestival2

Volledig uit je dak gaan op de klanken van weleer en dat in een ultra-gezellige sfeer. Deze zomer is 40UP te zien en te beleven in Utrecht, Amsterdam en Eindhoven!

UTRECHT

40UP, het gezelligste dansfeest van Nederland wordt op zaterdag 20 juni eenmaal omgetoverd naar het leukste zomerfestival van Nederland met meer dan 40 jaar dansmuziek!

Tussen de Botanische Tuinen van Utrecht treden in onze mooie festivaltent legendarische acts uit binnen- en buitenland op! Live on stage: The Trammps (Disco Inferno, Shout), The Gibson Brothers (Que sera, Cuba), Boney M (Daddy Cool, Ma Baker), Mai Tai (Female Intuition, History) en LondonBeat (I’ve been thinking about you, You bring on the sun)! En ook onze bekende 40UP DJs Harry de Winter, Alex van Oostrom en Rob Stenders mogen niet ontbreken deze dag.

Van 70’s naar 80’s, de 90’s en ook een beetje 00’s. Tel daarbij op de mogelijkheden om buiten in het zonnetje lekker te eten, te drinken en bij te praten, het oud-Hollandsch vermaeck en de prachtige locatie van de Botanische Tuinen en je hebt een onvergetelijke dag uit!

Kaarten voor het 40UP Zomerfestival zijn te koop vanaf €25,- via Primera of online via Paylogic.

Ga voor meer info naar de Facebookpagina of de website van het 40UP Zomerfestival!

ZomerFestival-40UP-2_compressed-725x1024

AMSTERDAM

Yes, Amsterdam krijgt haar eigen 40UP Zomerfestival! Op zaterdag 9 juli 2016 kunnen alle veertigers zich in het Arena Park verzamelen voor een heerlijk zomers feestje.

Gelukkig zullen de veertigers zich in Amsterdam niet snel vervelen, maar een speciaal zomer festival op een top locatie hadden we nog niet. Alle bekende hits en deuntjes uit de 70’s 80’s 90’s en een beetje 00’s zullen bekend in de oren klinken. en je kan de hele dag dansen, chillen, kletsen en heerlijk eten en drinken bij 40UP Zomerfestival!

Met optredens van Sister Sledge, Bananarama, The Trammps, Robin S en George McCrae

EINDHOVEN

Hoera, Eindhoven krijgt zijn eigen 40UP Zomerfestival! Op 16 juli om precies te zijn.

Tussen de karakteristieke voormalige fabriekshallen op Strijp-S en onder de Philipsblauwe klok van het markante Klokgebouw, kun je op zaterdag 16 juli genieten van unieke live optredens en legendarische acts: Philly Soul-queens The Three Degrees, eurodancegoden Snap!, popdiva’s Bananarama, soul- en discoking George McCrae en last but not least discokeizers Tavares. Een line-up kortom die niets minder is dan één groot feest der herkenning, van begin tot eind gevuld met de dikste hits. 40 jaar dansmuziek op zijn levende best, en dat heerlijk in de buitenlucht.

Natuurlijk ontbreken ook de vaste 40UP-gezichten niet. Naast grondleggers Harry de Winter en Alex van Oostrom draait ook 3FM-dj Rob Stenders weer de beste platen uit zijn immense collectie. Daarnaast valt er ook te genieten van theater en zorgen rollende keukens voor de knorrende maag en de dorstige keel.

Mis het niet!