Josh Groban

Zanger pakt Heineken Music Hall in.

Singer Josh Groban live at the Heineken Music Hall in Amsterdam, The Netherlands. [fotocredit Harold Versteeg | BrunoPress]

Op 13 mei stond Josh Groban met zijn ‘Stages ’tournee in de Heineken Music Hall.

Het eerste deel van zijn tournee met ‘Stages’ was zo’n succes, dat Josh Groban extra data heeft toegevoegd aan de Europese tournee 2016! De plaat is een verzameling van de grootste musical- en theatersongs aller tijden die Groban omschrijft als; “…gorgeously arranged songs that have stood the test of time with a incredible melody and story”. Met zijn prachtige stem zingt de Amerikaanse singer-songwriter nummers uit musicals musicals Les Misérables, Sweeney Todd, The Wizard of Oz en Andrew Lloyd Webber’s Phantom of the Opera.

Fotografie: Harold Versteeg

arrow down