LIVE AT

Verrassende openluchtconcerten in het Amsterdamse Bostheater.

Omslagfoto-fb

LIVE AT IS TERUG IN 2016!  Negen namen zijn aangekondigd voor het vierde seizoen van Live At, een serie openluchtconcerten op zomeravonden, in de prachtige setting van het Amsterdamse Bostheater.  Tot in het bos!

Live At, een serie openluchtconcerten tijdens zomeravonden in een verborgen parel van Amsterdam, het Bostheater. Een schitterende en unieke plek in het Amsterdamse Bos, verscholen achter het volgroen van de bomen en ontworpen om te dienen als een intiem amfitheater voor toneel tijdens warme zomeravonden. Bijzondere voorstellingen met fraaie decors, de bomen op de achtergrond, de dag die inmiddels in de zomeravond overgaat, de lichtjes die ontsteken. Pure magie.

Sinds de zomer van 2013 werd het daar nog mooier en zijn ook de liefhebbers van muziek aan de beurt. Van bandjes. Van singer-songwriters. Indie. Pop. Electronica. Alternative. Actuele acts en altijd live. De plek waar je kunt ontdekken en je kunt laten verrassen. Intieme momenten met de muzikanten en hun muziek. Kijken en luisteren in een natuurlijke omgeving die zijn gelijke niet kent in Amsterdam.

Muziek staat centraal. Maar wanneer de poorten van het Bostheater open gaan voor het mooiste muziekpodium van de zomer opent ook het gezelligste en meest romantische zomerterras van Amsterdam. Waar je zittend op de banken kunt genieten van lekker en eerlijk eten, fijne wijnen kunt proeven of je dorst lest met een biertje.

Live At presents:
Zondag 05.06 Candi Staton
Zondag 12.06 Maaike Ouboter
Vrijdag 15.07 The Common Linnets
Zondag 07.08 Neil Finn
Maandag 08.08 Nahko and Medicine for the People
Maandag 15.08 Joep Beving invites: Maarten Vosand more
Zondag 28.08 Sharon Jones & the Dap-Kings
Maandag 05.09 Frank Turner and The Sleeping Souls
Maandag 12.09 Kovacs

Tickets & Info: www.liveatamsterdamsebos.nl