Parkpop

Mooi programma met overtuigende namen.

DSCN7806

Parkpop Den Haag is één van de grootste gratis popfestivals van Europa. Net als ieder jaar presenteert Parkpop op de laatste zondag van juni een batiljon aan nationale en internationale artiesten in het Haagse Zuiderpark. Op zondag 26 juni 2016 zijn dat onder andere Typhoon, Billy Ocean, Jett Rebel, Marky Ramone, De Kraaien, AAPNOOTMIES, SFB, Emmaly Brown, Mojo Man, John Coffey, Rosie, K’s Choice, Eskorzo en FilosofischeStilte.
De trots van popstad Den Haag
Wie popmuziek zegt, zegt Den Haag! En wie popmuziek en Den Haag samenbrengt, zegt Parkpop! De laatste zondag van juni is traditiegetrouw gereserveerd voor het grootste gratis popfestival van Nederland. Ooit in 1981 begonnen met één podium en 15.000 bezoekers, is Parkpop inmiddels uitgegroeid tot een groots evenement met internationale uitstraling, verschillende podia en honderdduizenden bezoekers. Een dag vol muziek, mensen en vooral vol gezelligheid. Logisch dat Parkpop de trots is van popstad Den Haag!

Meer over Parkpop
www.parkpop.nl
facebook.com/parkpopdenhaag
twitter.com/parkpop
youtube.com/ParkpopBackstage
play.spotify.com/user/parkpop
denhaag.com/nl/parkpop