Sensation

David Guetta exclusief op Sensation.

sensation

Vandaag maakt Sensation de line-up van de nieuwe show ‘Angels and Demons’ bekend. Op 2 juli domineren (inter)nationale top dj’s de Amsterdam ArenA. Met David Guetta, Nicky Romero, Yellow Claw, Don Diablo, Robin Schulz, Mr White & Yax.x en wordt de Amsterdam ArenA omgetoverd tot een muziektempel waar de bezoekers de hele nacht kunnen feesten. De nieuwe show Angels en Demons verrast dit jaar met een witte én zwarte dresscode. Kaarten voor Sensation Amsterdam zijn verkrijgbaar via sensation.com.

David Guetta exclusief op Sensation

Sensation is het enige event waar de Franse dj en producer David Guetta deze zomer in Nederland acte de présence geeft. Guetta heeft naast vijf Grammy’s een nummer één notering in de DJMag top100 en samenwerkingen met onder andere Rihanna, Lady Gaga, Britney Spears, The Black Eyed Peas en Kelis op zijn naam staan. Nicky Romero, de Nederlandse dj die momenteel internationaal furore maakt, produceerde eerder tracks met grootheden als Tiësto, Calvin Harris, Hardwell en Avicii. Een verrassende naam op het programma is Robin Schulz, die radiohits scoorde met ‘Prayer in C’ en ‘Sugar’ en een remix maakte van Mr Probz’ ‘Waves’. De Nederlandse dj Sam Feldt werd met zijn hit ‘Show me love’ wereldwijd bekend en dj en producer Don Diablo heeft onder andere remixes gemaakt voor Madonna, Birdy en Ed Sheeran. Yellow Claw, de driekoppige formatie die bekend staat om hun karakteristieke en energieke sound, sluit de avond na het optreden van Don Diablo af.

Olga Zegers, Music Director ID&T: ‘Met deze artiesten zetten we een fantastische show neer. De top dj’s zullen deze editie met alle nieuwe showelementen naar een ongekend niveau tillen. Dit jaar staan er maar liefst vier Sensation debutanten in de line up. We willen blijven inspireren en vernieuwen, dat doen we met Sam Feldt, Robin Schulz, Yellow Claw en de vernieuwde sounds van Don Diablo. Wij zijn er klaar voor om van Angels and Demons weer een spectaculaire Sensation beleving te maken.“

Over Sensation
Wat in 2000 begon als een eenmalig evenement in de Amsterdam ArenA, groeide uit tot een internationaal fenomeen. Vandaag de dag heten 35 landen Sensation welkom en bereikt het spektakel wereldwijd meer dan 2 miljoen mensen. Sensation won eerder prijzen voor ‘Best Event of the Year’ in landen als Nederland, Duitsland, Australië, Brazilië en Denemarken. Met de positieve kracht van dancemuziek als universele taal, en de iconische witte dresscode weet Sensation wereldwijd miljoenen mensen te verbinden. Dit jaar zal Sensation Amsterdam voor het eerst in geschiedenis afstappen van een enkel witte dresscode en zal het ticket bepalen of de bezoeker is zwart of wit gekleed naar het evenement komt. Zodra de tickets besteld zijn, zal het lot bepalen welke kleur dresscode er op het ticket staat. Hiermee zal de Sensation bezoeker meer onderdeel van de show worden dan ooit tevoren.

Line up Sensation ‘Angels and Demons’

22:30 – 23:30 Sam Feldt

23:30 – 00:15 Mr White & YAX.X

00:15 – 01:15 Robin Schulz DJ set

01:15 – 03:00 David Guetta

03:00 – 04:15 Nicky Romero

04:15 – 05:15 Don Diablo

05:15 – 06:00 Yellow Claw

Wereldpremière: Sensation ‘Angels and Demons

Datum: 2 juli 2016

Locatie: Amsterdam ArenA