Best Kept Secret Festival 2016

Vierde editie succesvol met veel mooie namen.

m_beck5

De vierde editie van Best Kept Secret vond plaats op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 juni 2016 op Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Ondanks de regen mag de organisatie terugkijken op een succesvolle vierde editie.

Met veel spannende nieuwe muziek en de beste headline acts, secret shows op het water of akoestische sessies in het bos, bijzonder eten en drinken, bereid op unieke locaties of verrassende wijze.

Op Best Kept Secret 2016 sleep je je vrienden mee naar een area die er gisteren nog niet was (bezoekers zetten zelf hun favoriete platen op), grijpt de microfoon tijdens de indie-karaoke, schuift aan bij ons long table dinner of gooit je eigen vlees op onze BBQ’s. De organisatie bouwt de boel op, jullie breken de tent af! Met onder andere Beck, Jamie XX, Yeasayer, Christine & The Queens, Wilco, Editors, Indian Askin, Block party en nog veel meer…90 acts in totaal! @BKS

Fotografie: Hans Kreutzer