Down The Rabbit Hole Dag 1

Avontuurlijk festival van start met mooie namen.

m_9a

‘Down The Rabbit Hole’ staat voor avontuur, verwarring, surrealisme en psychedelica, al sinds de opkomst van de popcultuur in de vrijgevochten jaren ’60 de inspiratie van (psycho)rockers, knoppendraaiers, kunstenaars, ontwerpers en filmmakers… Goed gezelschap, dus get ready to tumble… It’s A Campingflight Down The Rabbit Hole!

Down The Rabbit Hole speelt zich af in park De Groene Heuvels in Beuningen (GLD). Verscholen in het heuvelachtige land van Maas & Waal, rond een onderwaterparadijs met een eigen eeuwenoude natuurlijke bron is dit de perfecte locatie voor een Campingflight.

Op vrijdag 24 juni trapte het festival af met een aantal mooie namen, waaronder P.J. Harvey, Michael Kiwanuka en Fresku. De sfeer was perfect, het weer werkte mee dus dat betekende optimaal genieten voor de bezoekers.

DTRH is ook op Zaterdag 25 en Zondag 26 juni in De Groene heuvels in Beuningen…met nog veel meer mooie namen!

Fotografie: Rob Herstel