Fifth Harmony

Band komt voor uitgebreide Europese tournee.

Fifth

De Amerikaanse hitformule Fifth Harmony zet Europa dit jaar opnieuw in vuur en vlam. Hun The 7/27 Tour begint in het Portugese Lissabon en doet op 27 oktober de Heineken Music Hall in Amsterdam aan. De kaartverkoop hiervoor start aanstaande vrijdag 24 juni om 10.00 uur.

De tour, geproduceerd door Live Nation, staat in het teken van hun gloednieuwe album 7/27, met daarop de laatste single Work From Home. Ally Brooke, Normani Kordei, Lauren Jauregui, Camila Cabello en Dinah Jane brengen hun krachtige zangstemmen naar de Europese fans dit najaar, met vijftien concerten in steden zoals Berlijn, Antwerpen, Oslo, Kopenhagen, Zürich en dus ook Amsterdam.

De Tour club presale begint aanstaande woensdag 22 juni om 10.00 uur; fans kunnen zich daarvoor opgeven en meer informatie vinden op http://fifthharmony.co/tourclub. De reguliere kaartverkoop begint aanstaande vrijdag 24 juni om 10.00 uur via ticketmaster.nl.

Fifth Harmony’s laatste single, Work From Home featuring Ty Dolla, verbrak verkooprecords en volgde hun nieuwste album 7/27 op, dat eind mei verscheen. De single bezorgde Fifth Harmony hun eerste top 10-hit in de Billboard Hot 100 en is de eerste single van een meidenband die zo een hoge notering behaalde sinds 2008. Het nummer bereikte ook de nummer 1-positie in de Billboard Rhythmic Songs hitlijst. Fifth Harmony’s hitlijsten-record komt in een jaar waarin de groep ook al meerdere prijzen in de wacht sleepte: in 2016 wonnen ze voor de eerste keer bij de iHeart Music Awards en People’s Choice Awards, en voor de tweede keer bij de Kids Choice Awards. Bij de Radio Disney Music Awards mochten ze zelfs twee prijzen mee naar huis nemen. Daarnaast heeft het vijftal meer dan vier miljoen volgers op Instagram, drie miljoen op Twitter en 6,6 miljoen fans op Facebook.

FIFTH HARMONY – THE 7/27 TOUR
16 oktober       LISABON, PORTUGAL – CAMPO PEQUENO
18 oktober       MARSEILLE, FRANKRIJK – LE DOME
19 oktober       GENEVE, ZWITSERLAND – ARENA GENEVA
21 oktober       KEULEN, DUITSLAND – PALLADIUM
22 okotber       KOPENHAGEN, DENEMARKEN – FALCONER
24 oktober       OSLO, NOORWEGEN – SPEKTRUM
26 oktober       LUXEMBURG –  ROCKHAL
27 oktober     AMSTERDAM, NEDERLAND – HEINEKEN MUSIC HALL
29 oktober       ANTWERPEN, BELGIE – LOTTO ARENA
30 oktober       ZURICH, ZWITSERLAND – HALLENSTADION
01 november    PARIJS, FRANKRIJK – ZENITH
02 november    MUNCHEN, DUITSLAND – ZENITH
03 november    BERLIJN, DUITSLAND – COLUMBIAHALLE
04 november    FRANKFURT, DUITSLAND – JARHUNDERTHALLE

Qmusic presents
FIFTH HARMONY – THE 7/27 TOUR

Donderdag 27 oktober | Heineken Music Hall, Amsterdam