Racoon

Band komt met nieuw live-album.

© Alphons Nieuwenhuis – Racoon

Ongeveer een jaar geleden bracht Racoon hun zesde studioalbum ‘All In Good Time’ uit, dat – net als zijn voorganger ‘Liverpool Rain’ – al snel de goudstatus behaalde. Met platina-singles als ‘Brick By Brick’ en ‘Shoes of Lightning’ scoorde de band opnieuw een aantal knallers van hits.

Intussen zat de band niet stil. Na een uitverkochte tour langs de grote Nederlandse hallen, met een tot in de nok gevulde Ziggo Dome als klap op de vuurpijl, volgde dit voorjaar ook een uitgebreide theatertournee waarbij het vechten was voor tickets. Voorlaatste stop tijdens deze theatertournee was de Heineken Music Hall, een memorabele show die in zijn geheel werd opgenomen voor het tweede live album van de band.

Het nieuwe live album ‘Live at HMH, Amsterdam – Theatre show 2016’ komt uit op 17 juni. Naast klassiekers als ‘Love You More’, ‘Oceaan’ en ‘No Mercy’ in een originele nieuwe uitvoering, speelde Racoon tijdens deze tournee ook het gloednieuwe nummer en instant live-hit ‘Hate To Love’. Nu dus ook te beluisteren op plaat.

Voordat Racoon gaat genieten van een welverdiende rust, staat de band deze zomer nog op deze podia:
25/6 Night At The Park                     Den Haag
01/7 Share A Perfect Day                Hilvarenbeek
08/7 Badpop –                                  Waarland
16/7 Parkcity Live                            Heerlen
26/8 Caprera Openluchttheater      Bloemendaal (uitverkocht)
27/8 Caprera Openluchttheater      Bloemendaal (uitverkocht)
02/9 Hertme Openluchttheater       Hertme (uitverkocht)
03/9 Openluchttheater                   Lochem
17/9 Natuurtheater Kersouwe       Heeswijk-Dinther (uitverkocht)
24/9 Green Valley Festival            Bergschenhoek
30/9 Schanspop                            Siddeburen

Pre-order ‘Live at HMH, Amsterdam – Theatre show 2016’  nu via de volgende kanalen:
iTunes
Bol.com