The Beards

Allerlaatste 3 shows in Nederland.
the-beards

Het originele Australische rockviertal ‘The Beards’ stopt ermee. “Everybody now agrees that beards are great, so the time has come for us to rest on our laurels”, aldus frontman Johann Beardraven. Maar niet voordat de band ook in Europa goed afscheid heeft genomen van haar fans. Liefhebbers van baarden, humor en een stevige pot rock, er zijn nog 3 kansen om de revolutie van de baard te vieren: Doornroosje Nijmegen (6/10), Mezz Breda (7/10) en Bitterzoet Amsterdam (8/10). Tickets nu on sale!

Meer dan 10 jaar en vijf albums lang predikten de heren Johann Beardraven, John Beardman Jr, Facey McStubblington en Nathaniel Beard met veel passie hun muzikale statement: de baard mag bezongen worden! Het leverde hen in thuisland Australië grote bekendheid op en bracht hen ook succes in Europa. Bezoekers van eerdere concerten in Amsterdam, Rotterdam, Tilburg, Nijmegen, Groningen en Utrecht zullen het beamen: een concert van The Beards is een dampend feest.

Mission accomplished
De vier rockers brengen een aanstekelijke combinatie van gortdroge humor met folk, rock, glam en pop; weleens vergeleken met bands als Tenacious D. en The Darkness. Ze staan erom bekend dat ze alleen songs uitvoeren over één onderwerp: de baard! De band kondigt nu een beperkt aantal afscheidsconcerten aan in Duitsland, Denemarken, Engeland én Nederland. Speciale optredens waarin zowel het gestripte akoestische geluid te horen zal zijn, dat hen hielp door te breken in Australië, als de aanstekelijke pop-rock die hen een legioen aan fans over de hele wereld opleverde. Het worden memorabele avonden vol pro-baard anthems.

The Beards: “We feel like we’ve achieved what we set out to achieve through music”. Mis die laatste kans om The Beards live te zien niet en “leave those trimmers at home”.

The Beards
06.10.2016         Doornroosje, Nijmegen
Verkoop vanaf 08.06.2016 om 10:00 via: Doornroosje.nl
07.10.2016         Mezz, Breda
Verkoop vanaf 08.06.2016 om 10:00 via: Mezz.nl
08.10.2016         Bitterzoet, Amsterdam
Verkoop vanaf 08.06.2016 om 10:00 via: Paradiso.nl