Véronic DiCaire

Canadese zangeres/imitatrice voor het eerst in Nederland.

veronique

‘Eén vrouw, 50 stemmen’. Na haar grote Las Vegas-shows en vele succesvolle optredens in Canada, Zwitserland en Frankrijk komt Véronic DiCaire op 25 oktober met ‘Voices’ voor het eerst naar Nederland voor een concert in het Rotterdamse Oude Luxor. Kaarten voor het optreden van deze vocale kunstenares, protegé van Céline Dion, zijn nu beschikbaar.

Tina Turner, Lady Gaga, Mylène Farmer, Édith Piaf, Cher, Vanessa Paradis, Adele, Rihanna, Britney Spears, Whitney Houston, Gloria Estefan, Shania Twain, Dolly Parton, Christina Aguilera, Axelle Red en Madonna. Zo maar wat namen van internationale sterren die door de 39-jarige Véronic DiCaire feilloos worden geëerd en geïmiteerd.

Vijfvoudig Grammy-winnares Céline Dion zit ook in het repertoire van de in Ontario geboren Véronic DiCaire, wat er in 2008 zelfs toe leidt dat de zangeres door de Canadese superster wordt gevraagd als opener voor haar ‘Taking Chances’ tour. Het geeft de naamsbekendheid en faam van DiCaire een flinke boost en zorgt ervoor dat ze in 2009 en 2010 zelf een nationale concerttour kan uitzetten die overal volle zalen trekt. Niet veel later brengen haar perfecte vocale imitaties van meerdere wereldsterren haar ook over de Atlantische oceaan, waar ze – ook weer met veel succes – shows in Zwitserland, Frankrijk en Franstalig België verzorgt. Op 20 en 21 juni 2016 staat Véronic Dicaire in het Sportpaleis in Antwerpen opnieuw in het voorprogramma van Céline Dion.

Dicaire verdiende haar sporen als musical-zangeres (onder andere in Franstalige versies van ‘Grease’ en ‘Chicago’) en bracht ook twee solo-albums uit: ‘Véronic DiCaire’ (2002) en Sans détour’ (2005). Daarnaast jureerde ze in de Franse X Factor en is ze een veelgevraagde gast in Franse televisieshows.

Wie wil genieten van een internationale topzangeres, die de bezoekers van haar show zich in het gezelschap van een internationaal sterrenensemble laat wanen, mag haar unieke optreden in het Oude Luxor in Rotterdam zeker niet missen.