We Want More!

Humoristische muzikale komedie in Rijswijkse Schouwburg.

DSC_0005 foto

Op Donderdag 2 juni vond in de Rijswijkse Schouwburg de voorstelling We Want More! van Bos Theaterproducties plaats. Een muzikale komedie met catchy popsongs over de reunie van een legendarisch vrouwenkoor en de verwikkelingen die daaruit voorkomen.

Het verhaal draait om het legendarische vrouwenkoor Womens World. Twintig jaar terug stond het koor aan de wieg van een grote doorbraak. Totdat een van de koorleden spoorloos verdween en het koor net op hun hoogtepunt moest stoppen.

Twintig jaar na deze gebeurtenis vindt een van de koorleden dat het hoog tijd wordt voor een revival. Een eenmalig optreden, gevolgd door een tour. Wanneer de dag van het weerzien is aangebroken wordt deze door sommigen uit de groep gebruikt om herinneringen op te halen. Het andere deel gebruikt het moment om oude vetes te beslechten. Het publiek krijgt een inzicht in het verleden van de dames, aangevuld met de nodige details.

De voorstelling begint met een introductie van Mia, de oprichtster van het koor, tevens de oud-dirigente. Door een herseninfarct zit ze in een rolstoel en is haar spraak niet meer wat het is geweest. dat zorgt soms voor grappige versprekingen.

Na Mia maken we een voor een kennis met de koorleden. Gaanderweg horen we dat het leven niet voor alle castleden is verlopen zoals gehoopt. Door onverwachte onthullingen komen de verhoudingen ook op scherp te staan.

We want more!is vooral een hilarische muzikale komedie waarin catchy popnummers de boventoon voeren. We horen onder meer ‘Uptown Funk’, ‘Like A Prayer’, ‘I’m So Excited’ en ‘Thriller’.  Ook ‘Non Je Ne Regrette Rien’ komt voorbij in het stuk. De zangstemmen klinken opvallend goed en worden aangevuld met uitstekende acteerprestaties in het stuk waarin humor een belangrijke rol speelt. Dat maakt het dat het publiek het hele stuk door geboeid en geentertaind wordt.

We Want More! is een must see voor iedereen die een onbezorgd avondje uit wil en graag geniet van liedjes van weleer.

Met onder andere: Petra laseur, Anne-Marie Jung, Elise Schaap, Angela Groothuizen, Lies Visschedijk, Peggy Vrijens en Rob Verheijen

De voorstelling is nog tm 25 juni te zien in de theaters in ons land www.ntk.nl

Fotografie: Loes van der Kraats