Wildeburg

Nieuw meerdaags festival in de Noordoostpolder.

Wildeburg Festival

Tijdens het weekend van 15 t/m 17 juli vindt de eerste editie van Wildeburg plaats. Wildeburg is een nieuw meerdaags festival met een camping door de organisatie van ‘Into the Woods’. In totaal spelen er meer dan 70 artiesten op vier podia waarvan er één podium volledig op livemuziek is gericht. Ook is er een cultureel programma samengesteld.

Kleinschaligheid staat centraal; geen grote festivalweides en -stages, maar intieme podia met maximale sfeer. Het is een heel creatief festival, een groep kunstenaars zal voorafgaand aan het evenement het terrein op gaan om deze te versieren met gekke kunstwerken. Ook is er een heel cultureel programma opgesteld zoals een Bosbios, luistersessies van ‘Verhaaltjes voor de dorst’ en kunstenaar Rik Hermans zal zichzelf overtreffen met een nieuw ontworpen ‘chill area’. Bekijk hier het hele (culturele) programma: http://wildeburg.nl/nl/programma/

Ook de locatie is heel uniek, nog nooit eerder werd er in de Noordoostpolder een meerdaags festival georganiseerd. De omgeving ademt wilde natuur. Er is een strand, je kan naar een eiland dobberen, er is een bamboebos en er zijn wilde duinen. Het festivalterrein gaat naadloos over in de camping waar je vanaf donderdag terecht kan. Wildeburg ligt midden in de Noordoostpolder, ver van de bewoonde wereld, maar slechts op een uurtje rijden van Amsterdam en Utrecht.

Locatie teaser: