Share A Perfect Day

Eerste editie van vriendinnenfestival trekt 60.000 bezoekers.

m_HV20160630 Douwe Bob Share A Perfect Day NU M-3370

Share a Perfect Day in Hilvarenbeek gaat meteen de boeken in als succesvol. 60.000 vrouwen bezochten afgelopen weekend het festival in Hilvarenbeek. Vrouwen uit heel het land kwamen naar het festivalterrein in Hilvarenbeek om artiesten als The Common Linnets, Leonie Meijer, Jaap Reesema, Douwe Bob en Dotan live te zien, maar ook om te eten, shoppen en aan workshops mee te doen.

De eerste editie van het Share a Perfect Day evenement in Hilvarenbeek werd gehouden van donderdag 30 juni tot en met zaterdag 2 juli.  Het evenement is bedoeld voor vriendinnen die de zomer willen vieren met muziek, maar ook op zoek zijn naar inspiratie op het gebied van food, health, beauty en shopping.

Fotografie: Harold Versteeg