Amsterdam Woods Festival Dag 2

Bijzondere sferen op dag 2.

husky11

Stel je voor: een sfeervol muziekfestival, midden in het bos, op een steenworp afstand van Amsterdam. Waar je nieuwe bands en artiesten ontdekt uit binnen- en buitenland. Met de focus op indie, pop, rock, singer-songwriters en electronische acts. En waar je samen met je vrienden geniet van culinaire hoogstandjes, muziekdocumentaires en nog veel meer. Dat is Amsterdam Woods Festival.

Op Amsterdam Woods Festival heb je alle tijd. Er is een gevarieerde line-up op drie podia. Tussen de optredens door struin je over het knusse festivalterrein, geniet je van een hapje en een drankje, of plof je neer in kussens en hangmatten tussen de bomen. Vorig jaar werd het festival voor het eerst georganiseerd en belandde direct op de shortlist (top 10) van zowel het beste kleine festival als het beste nieuwe festival van Europa.

Op zaterdag 27 augustus was de afsluitende dag van het bijzondere festival in het Amsterdamse Bos. @Amsterdam Woods festival

Fotografie: Hans Kreutzer