Dutch Valley

Festival met muziek van Nederlandse bodem opnieuw groot succes: Fotoverslag

Waylon op Dutch Valley Festival in Velsen [fotocredit BrunoPress]

Waylon op Dutch Valley Festival in Velsen [fotocredit BrunoPress]

Zo’n 115 Nederlandse artiesten waren op 20 augustus te vinden op Dutch Valley – het festival met uitsluitend muziek van Nederlandse bodem – in Spaarnwoude. Het festival , dat voor de zesde keer plaatsvond, trok 40.000 bezoekers, een goede stijging tegenover 35.000 vorig jaar.

Afgelopen zaterdag stonden op de in totaal 9 podia onder meer Kensington, De Jeugd van Tegenwoordig, Within Temptation, Nielson, Gers Pardoel, Lange Frans, Waylon, Monique Smit, en Gerard Joling op het programma. Op het terrein stonden in totaal negen podia met daarop uiteenlopende muziekstijlen. Zo was er naast het hoofdpodium onder meer een Mega Piraten Stage, een Hip Hop Stage en een BN’er Stage, waar bekende Nederlanders als Dave Roelvink, Ruben Vermeer en Manuel Broekman met Geza Weisz plaatjes draaien.

Fotografie: Harold Versteeg