iET

Zangeres en multi-instrumentalist presenteert nieuw album.
 iET.albumcover2000px kopie
Na de release van de EP ‘Inhale’ in mei dit jaar, verschijnt op vrijdag 2 september het nieuwe album ‘Clarity’ van de Rotterdamse zangeres en multi-instrumentalist iET. Het album wordt op dinsdag 6 september gepresenteerd in Theater Walhalla te Rotterdam.
‘Clarity’ is het eerste volledige album na ‘So Unreal’ uit 2014, voorafgegaan door de EP’s ‘The Kitchen Recording Series’ (uit 2011 en 2013).  iET heeft de muziek voor Clarity deels geschreven op instrumenten die ze van haar familie heeft geërfd, zoals de contrabas en de lapsteel gitaar. Deze instrumenten vormen een connectie met haar verleden en vormen een groot deel van het gevoel waarmee Clarity is geschreven. iET: “Clarity gaat over de zoektocht naar jezelf. Als kind leren we muren om ons heen te bouwen, dragen we soms maskers, verbergen we wie we zijn, waar we van dromen en wat we voelen. Clarity gaat over het afbreken van deze veilige muren, het accepteren en omarmen waar je vandaan komt, het loslaten van je verleden en het besef dat jij uniek bent. Clarity gaat over dat specifieke moment van helderheid dat je voelt wat belangrijk is voor jou. Familie, traditie, liefde. Het gaat over de stap naar buiten maken, jezelf laten zien en je gevoel delen met andere mensen.

iET presenteert in samenwerking met Davide Bellotta en Conny Janssen Danst de muziek en dansbeleving ‘Clarity’ van 5 t/m 9 september in Theater Walhalla. Davide Bellotta heeft de songs van ‘Clarity’ uitgewerkt in dans en beeld met behulp van drie prachtige dansers van Conny Janssen Danst en intrigerende videobeelden die de live muziek van iET van een nieuwe dimensie voorzien. iET wordt bijgestaan door muzikanten Budy Mokoginta, Thierry Castel en Mark Schilders. In samenwerking met Conny Janssen Danst creëren iET, Davide Bellotta, de musici en de dansers een zinnenstrelende voorstelling voor oog en oor.