538Live XXL

Muziekspektakel barst los in Ziggo Dome.

538livexxl_ziggodome_amsterdam_17092016_gwendolyne-0028

Op zaterdag 17 september bouwde 538 de grootste radiostudio van Nederland in de Ziggo Dome. Tijdens 538Live XXL ontvingen de dj’s van 538 de bekendste nationale én internationale artiesten van dit moment voor spetterende optredens. De 14.000 bezoekers werden onderdeel van de live-radio show. De populairste programma-items van de Radio 538-shows vlogen de bezoekers om de oren. Zo kon het publiek in de Ziggo Dome actief mee doen aan ‘Meal or No Meal’ en ‘De Coen en Sander Singalong’. 538Live XXL was niet alleen te volgen via Radio 538, maar werd ook uitgezonden op TV 538.

Samen zijn ze goed voor zes alarmschijven, twee dance smashes en talloze hits. Clean Bandit, Shawn Mendes en Sharon Doorson staan op 17 september op het podium van de Ziggo Dome tijdens 538Live XXL. Eerder was al bekend gemaakt dat Miss Montreal, Maan en Ali B ook aanwezig zouden zijn bij het grootste live-radiospektakel van het jaar.

Clean Bandit is vooral bekend van de hit ‘Rather Be’, het nummer stond ruim 11 weken op nummer 1 in de Top 40. ‘Stitches’, ‘I Know What You Did Last Summer’ en onlangs ‘Treat You Better’ van Shawn Mendes waren alledrie 538 Alarmschijf.  Sharon Doorsonbracht bracht onder meer haar eigen versie van haar eigen versie van een Total Touch-nummer

De grootste artiest van 538Live XXL was dit jaar ongetwijfeld de populaire Shawn Mendes. Tienermeisjes stonden er al vele uren vantevoren voor in de rij. Deze zanger is hot en dat was wel terug te horen uit het oorverdovende gegil wat er opsteeg uit Ziggo Dome toen hij ten tonele verscheen! @538

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl