Chef’Special

Band staat op 17 oktober in Ziggo Dome.

chef

Chef’Special geeft op 7 oktober 2017 een concert in Ziggo Dome, Amsterdam. Dit werd zojuist bij De Wereld Draait Door bekendgemaakt. Het wordt de grootste show uit de carrière van de band. De kaartverkoop is direct gestart via www.chefspecialziggodome.nl

De nieuwe single ‘Amigo’ van Chef’Special is momenteel veelvuldig op de radio te horen en is een voorloper van het nieuwe album dat volgend jaar verschijnt. De band is net terug uit de Verenigde Staten waar ze afgelopen zomer drie maanden op tour zijn geweest als voorprogramma van Twenty One Pilots. De Noord-Amerikaanse arena-tour van 47 shows deed onder andere het wereldberoemde Madison Square Garden en Red Rocks Amphitheatre aan.

In Nederland brak de band door met de hit ‘In Your Arms’ en ontvingen ze een gouden plaat voor het album ‘Passing Through’. De Haarlemse band gaf vorig jaar twee uitverkochte concerten in de Heineken Music Hall en speelde op festivals als Lowlands en Pinkpop.

“Na een zomer arena’s gespeeld te hebben in Amerika, als support-act, voelt het onwijs dope onze eerste eigen arena show in Nederland aan te kondigen. De Ziggo Dome spelen voor onze eigen fans, dat is een droom die uitkomt. We hebben heel veel zin om met de tracks van het nieuwe album een live show te creëren die zelfs in zo’n grote zaal een persoonlijke feel heeft en mensen samenbrengt.”, aldus Joshua Nolet, zanger van Chef’Special.

Chef’Special
Ziggo Dome, Amsterdam
7 oktober 2017
NPO 3FM presents